1.399 RSD

Samsung Matte Black – Zaštitna folija

Samsung Galaxy
- +
Tags:

Naši zadovoljni korisnici

Istaknite se iz mase i osigurajte trajnu sigurnost svog telefona uz našu široku paletu visokokvalitetnih zaštitnih folija

Pogledaj galeriju

Description

Brendion zaštitna folija za Samsung Galaxy telefone pruža visokokvalitetnu zaštitu uz jednostavan postupak postavljanja. Naša inovativna tehnologija omogućava vam da jednostavno postavite foliju, koja se sastoji od dve 3M folije koje su međusobno lepe prilikom sečenja. Ova karakteristika omogućava dvostruku čvrstoću i pojednostavljuje proces postavljanja.

Svaka folija je pažljivo testirana i precizno izrađena kako bi osigurala optimalnu kompatibilnost s Samsung Galaxy uređajima.

U slučaju greške prilikom postavljanja, folija se lako može ukloniti i ponovno postaviti, nudeći korisnicima mogućnost da postignu željeni rezultat bez oštećenja folije. Ova jedinstvena fleksibilnost omogućena je upravo zahvaljujući upotrebi 3M folija, koje su poznate po svojoj visokoj kvaliteti i mogućnosti bezbrojnih pokušaja postavljanja.

Nakon postavljanja folije prema uputstvu, preporučuje se blago zagrejati je fenom za kosu kako bi se aktivirao lepak i folija čvrsto pričvrstila za telefon.

Naša uverenost u lakoću postavljanja dodatno je potvrđena i kroz garanciju koju nudimo na postavljanje folije.

✓ Garancija na postavljanje

✓ 3M Premijum Materijali

✓ Upustvo za postavljanje folije na telefon

Postavljanje folije na telefon lako i jednostavno!

Pogledajte video upustvo i uverite se sami

Image
You may also like