fbpx
0

Garancija

Loše ste zalepili foliju?

Bez brige dešava se.

Informacije

o garanciji na instalaciju

Čak se usuđujemo da vam damo i garanciju.

Brendion folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Može ih postaviti svako, veoma jednostavno.
Za razliku od zaštitnog stakla ili drugih kineskih zaštitnih folija koje se mogu postaviti samo jednom, naše zaštitne folije su dizajnirane tako da ukoliko Vam folija nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo.

Ako se vaša zaštitna folija ošteti prilikom postavljanja u roku od 2 dana nakon što su artikli stigli, poslaćemo vam novu.

Samo za kupovine preko interneta.

Problemi

Sa kojima se možete suočiti

Objašnjenje: Sve Brendion zaštitne folije su prošle kroz profesionalna merenja i testiranja od strane našeg tima. Ako Skin ne stoji pravilno na delu telefona gde se nalazi priključak za punjenje (model 360), onda skin ne primenjujete prema našem upustvu. Pogledaj video

Rešenje: Rešenje: Skinite foliju sa telefona, stavite je na 3M papir i uperite fen u nju dok se ne ispravi i postane ravna kao nova. Zatim, sledite uputstvo za postavljanje koje počinje od priključka za punjenje ili odseka kamere. Potrebna pomoć? Kontaktirajte Brendion TIM.